História Tudósnaptár
História - Tudósnaptár
Természettudósokhoz kapcsolódó évfordulók
Kattintson!
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Előzetes   Emlékeztető   Javaslatok?   Olvass el! NEW!

A,Á B C CS D E,É F G GY H I,Í J K L M N O,Ó Ö,Ő P Q R S SZ T U,Ú V W X Y Z ZS  ^    Név:  

Változtatási javaslat a História-Tudósnaptárban

Új tudóst javasolok Hibát találtam, módosítást javasolok
Amennyiben Ön hibát talált História-Tudósnaptárunkban, kérjük, adja meg a tudós nevét, ahol a hibás adatot találta, valamint a hibát, amit talált az alábbi kérdőív kitöltésével. A piros *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Tudós neve*:
(pl. Abu ibn Szina)
Hiba leírása:
Amennyiben a fenti adatokat valamilyen forrásmunkából merítette, kérjük, adja meg e munka adatait. Ha Ön a szerző, kérjük adja meg itt a saját nevét, hogy szerzőként hivatkozhassunk Önre a szócikkben:

Adatok a kapcsolattartáshoz:

Kérem, adja meg az adatait, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel, ha valamilyen probléma lépett fel, vagy értesíthessük, ha a cikk bekerült a História Tudósnaptárba. Adatait kizárólag a História Tudósnaptárral kapcsolatos információcserére fogjuk használni, azt senki másnak tovább nem adjuk.

Az Ön neve:
E-Mail címe:
(nem jelenik meg a Tudósnaptárban)
Kérem, írja be William Blake: A Tigris (Szabó Lőrinc fordítása) c. verséből a következő versszak második sorának első szavát:

*

(Kérem, pontosan adja meg a szót. Az írásjeleket ( " ' . , : ! ? ; ) valamint a kötőjelet (-), ha gondolatjelként áll, ki lehet hagyni, nem vesszük figyelembe. A kötőjellel összekapcsolt szavak egy szónak számítanak. A névelő is külön szónak számít!)

Ezen a helyen egy versrészletet kellene látnia. Ha helyette csak ezt a szöveget látja, akkor ön sajnos nem használhatja ezt a felületet. Engedélyezze a képek megjelenítését, vagy próbálkozzon más böngészőprogramokkal.

 

  KFKI Home >  História - Tudósnaptár Copyright info